Veilig en comfortabel genieten van het uitzicht, zonder barsten.

Een gebroken raam? Beschadigd glas? Dat laat je liefst zo snel mogelijk vervangen. Maar ook zonder schade biedt het vervangen van oude beglazing veel voordelen. Onze SprimoInstall installateurs staan voor je klaar. Dankzij een snelle en vakkundige vervanging, kan je snel weer veilig en comfortabel genieten van het uitzicht, zonder barsten.

Close-up of the experienced craftsman of SprimoInstall installing glass.

Beschadigde beglazing vervangen


Is je beglazing beschadigd? Dat kan heel wat last veroorzaken, en dat zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Een snelle en betrouwbare vervanging van je glas laat je best over aan een professional. Krasje? Gebroken ruit? Da’s snel gefikst. Met zorg en expertise, natuurlijk.

Picture of old windows

Oude beglazing vernieuwen


Er zijn verschillende redenen om beglazing te vervangen, niet alleen beschadiging. Als je glas verouderd is, bestaat de kans dat het niet meer aan de huidige normen of jouw behoeften voldoet. Vervangen is dan de oplossing. Onze expert van dienst geeft je graag advies over het juiste type glas voor jouw project.

Picture of the materials the experienced craftsman use

Beglazing vervangen zonder ingrijpende veranderingen in je interieur


Is je glas rijp voor vervanging, maar ben je nog steeds tevreden over het interieur? Dat kunnen we oplossen zonder ingrijpende werken of veranderingen. Hoe? We installeren de nieuwe beglazing zonder de huidige kozijnen te verwijderen. Nieuwe ramen, met een vertrouwd gevoel dus. Wil je toch liever het huidige interieur opfrissen, of zijn de raamkozijnen niet meer in goede staat? Dan praat onze expert je met plezier bij over de mogelijkheden.

Icon Total solutions: A checklist with everything checked off

Totaaloplossingen

Icon zorgvuldige plaatsing: Een perfect inorde raam

Zorgvuldige plaatsing

Icoon vakmannen: een tekening van een vakman

Ervaren vakmannen

Icoon persoonlijke ondersteuning: Een hand met een hartje in.

Persoonlijke ondersteuning

Maak een afspraak met onze experts.

Klaar om jouw glasproject tot leven te brengen? Of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Project Botanique

Contacteer ons

Alles wat je moet weten over premies


Er bestaan verschillende premies van de overheid als het gaat over glas. Je kan onder andere premies aanvragen voor bepaalde renovatieprojecten, bij het gebruik van bepaalde types beglazing of bij het vervangen van oude beglazing. Waarvoor kan je een premie aanvragen? En op welk bedrag heb je dan recht? Dat verandert regelmatig. Neem voor advies contact op met onze specialisten. Zij zijn steeds op de hoogte van de laatste veranderingen.