Jouw partner voor glasplaatsing

Dubbel, driedubbel, extra isolerend of veiligheidsglas? Het plaatsen van glas is een uitdaging waarbij vakwerk en kwaliteit essentieel zijn. Ongeacht hoe groot of klein de klus, wij bieden steevast topservice en -materialen. Let op: ons glas is ook bestand tegen jaloerse blikken van de buren.

Experienced SprimoInstall professionals working on a construction site

Vakmensen


Onze plaatsingsteams beschikken over tonnen ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten beglazing, met oog voor detail en efficiëntie, én volgens planning. Elk project heeft zijn eigen uitdagingen en noden, en daar kunnen onze zorgvuldig samengestelde teams perfect op inspelen.

Photo of the material SprimoInstall uses to do their glass instalations

Materiaal


Elk project vergt specifiek materiaal. Wij hebben alle hef- en handlingapparatuur in huis om ieder project uit te voeren. Hoe groot mag het zijn? We hebben ter beschikking: 5 kraanwagens tot 32 m hoog, 4 mobiele spin-kranen op poten en met rupsbanden, 1 manueel hijstoestel voor projecten op hoogte, diverse glaszuigers tot maximaal 1200 kg, 16 bestelwagens en 5 aanhangwagens tot 3.5T.

Heeft jouw project toch iets extra nodig? Dan vinden we snel een oplossing.

Totaaloplossing


Piekeren over het verloop van je glasproject? Niet nodig wanneer je SprimoInstall inschakelt. Wij ondersteunen je tijdens elke fase, van concept tot de uitvoering ervan. Inclusief heldere communicatie, persoonlijke ondersteuning én een glimlach.

Icon Total solutions: A checklist with everything checked off

Totaaloplossingen

Icon zorgvuldige plaatsing: Een perfect inorde raam

Zorgvuldige plaatsing

Icoon vakmannen: een tekening van een vakman

Ervaren vakmensen

Icoon persoonlijke ondersteuning: Een hand met een hartje in.

Persoonlijke ondersteuning

Onze manier van werken

Zo maken wij met SprimoInstall het verschil in klantenservice.

Virginie Piret

SprimoInstall, bekwame vakmensen

SprimoInstall beschikt over een zeer brede productkeuze en wordt vertegenwoordigd door bekwame vakmensen. Als leverancier is SprimoInstall bijzonder flexibel, zowel in offertefase als bij de plaatsing en naservice.

Door de recente overname merkten we wel een aanpassing in deze flexibiliteit doordat ze nu voor de productie afhankelijk zijn van een toeleverancier. We kijken er alvast naar uit om deze samenwerking in de toekomst op een vruchtbare manier te kunnen verderzetten.

Chris Lowies Alu2+

Renoveren

Bij een renovatieproject komt veel kijken. Het is belangrijk om beglazing te vinden die perfect past bij jouw specifieke situatie en wensen. Plan je een volledige renovatie, of wens je het glas te vervangen zonder ingrijpende veranderingen aan je interieur? Jij bepaalt. Samen zoeken we naar de beste optie voor jou.

Glazen balustrades

Op zoek naar een modern accent in je interieur? Dan is een glazen balustrade iets voor jou. Met balustrades door onze vakmensen met zorg en precisie geplaatst, maak je van je balkon, terras, binnen- of buitentrap een pareltje

Glasstool

Kies snel en eenvoudig het juiste glas.

Maak een afspraak met onze experts.

Klaar om jouw glasproject tot leven te brengen? Of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Project Socquet-Debroux

Opdrachtgever: Alu2+

Architect: Grosemans-Heylen

Contacteer ons

Alles wat je moet weten over premies


Er bestaan verschillende premies van de overheid als het gaat over glas. Je kan onder andere premies aanvragen voor bepaalde renovatieprojecten, bij het gebruik van bepaalde types beglazing of bij het vervangen van oude beglazing. Waarvoor kan je een premie aanvragen? En op welk bedrag heb je dan recht? Dat verandert regelmatig. Neem voor advies contact op met onze specialisten. Zij zijn steeds op de hoogte van de laatste veranderingen.